TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Ter Haar Techniek al jaren erkent badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersbedrijf in en rondom Weesp

Het renoveren van de badkamer, toilet of keuken is een uitgave voor jaren. Dit wilt u uiteraard door een professional laten uitvoeren. Wij van Ter Haar Techniek hebben jaren lange ervaring op het gebied van het renoveren van de badkamer, toilet, keuken en loodgieterswerk en tegelzetten. Wilt u uw badkamer, toilet of keuken laten renoveren? Ter Haar Techniek is een welbekend badkamer, keuken en toiletrenovatie bedrijf in en rondom Weesp. Service staat bij ons voorop. Wij komen eerst bij u in Weesp langs om u wensen en ideeën te bespreken en te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van een scherpe prijsopgave kunt u beslissen of u de klus aan Ter Haar Techniek toevertrouwd.

Referenties Ter Haar Techniek uit Weesp

 
Onze keuken is na de renovatie van Ter Haar Techniek schitterend geworden. Ze denken echt met je mee en weten waar ze het over hebben. Keuken renoveren in Weesp | Referentie van Maartje en Ronald op 16 juli.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.
 
 
Via de zoekmachine Google kwamen we bij Ter Haar Techniek terecht. Hier konden we al zien dat het om een professioneel bedrijf ging. Direct een afspraak gemaakt. We wilden graag onze badkamer en toilet laten renoveren. We waren zelf een beetje inspiratieloos dus vroegen we wat de mogelijkheden voor ons waren. Ter Haar Techniek kwam met een prachtig concept dat we met enkele aanpassingen uitgevoerd hebben. We staan nog steeds versteld van het eindresultaat. Wij kunnen iedereen dan ook Ter Haar Techniek aanbevelen. Badkamer en Toilet renovatie in Weesp | Referentie van Marcel en Sabrina op 11 juni.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp