TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Hoofddorp actief

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of droomt u al heel lang van die ene mooie keuken? Of heeft u een loodgieter nodig? Ter Haar Techniek is gespecialiseerd in loodgieterswerk, het renoveren van badkamers, keukens en toiletten. Wij helpen u graag uw wensen realiseren en leveren kwaliteit sanitair en tegels tegen scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over materiaalkeuze, design, levering en inkoop. Ter haar Techniek denkt graag mee over het ontwerp en renovatie van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken.

Badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieterswerk en tegelzettersspecialist in de regio van Hoofddorp

Ter Haar Techniek streeft ernaar om uw renovatie zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Van het sloopwerk tot aan het afwerken van uw nieuwe badkamer, keuken of toilet, Ter haar Techniek staat met zijn jarenlange ervaring voor kwaliteit en dat ziet u dan ook terug in het eindresultaat. Wij denken dan ook graag met u mee als u vragen heeft over het combineren van materialen, sanitair en tegels. Onze tegelzetters zijn tevens gespecialiseerd in het leggen van patronen met de geliefde Castelo tegels. Zij zorgen dan ook voor een subliem eindresultaat die uw renovatie net even dat extra’s geeft. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Hoofddorp.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Hoofddorp

 
Wij zagen op tegen de grote renovatie van onze keuken maar het is ons 100% meegevallen. Vooraf hebben wij veel gehad aan de adviezen van Ter Haar Techniek over welke materialen goed combineerden. Het keukenblad is echt een eyecatcher geworden, en in combinatie met het strakke tegel en voegwerk is het echt een plaatje geworden. Ter Haar Techniek, bedankt en tot snel bij de toiletrenovatie! Keuken renoveren in regio Hoofddorp | Referentie van Fam. J. Egberts op 06 maart.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 
 
Ik ben zeer blij met mij nieuwe toilet. De afwerking is prima zoals ik voor ogen had. Het personeel was ontzettend vriendelijk, denken goed mee en leveren professioneel werk. Ik zeg, Ter Haar Techniek ga zo door! Toilet renoveren in Hoofddorp | Referentie van Mr. Buis op 22 maart.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp