TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Amsterdam actief

Ter Haar Techniek heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze jaren lange kennis en ervaring hebben wij al velen badkamers, toiletten en keukens mogen renoveren in de regio Amsterdam. Naast het loodgieterswerk zijn onze tegelzetters zijn zeer bedreven en gespecialiseerd in het leggen van de welbekende castelo tegelpatronen, evenals XXL tegels en mozaïek. Vele particulieren en aannemers uit Amsterdam gingen u al voor en vonden hun weg naar Ter Haar Techniek.

Badkamer renoveren, toilet renoveren, keuken renoveren, loodgieterswerk en tegelzetter in de regio van Amsterdam

Een nieuwe badkamer, keuken of toilet is een hele onderneming. Ter Haar Techniek helpt u graag bij het realiseren van al uw wensen door een ontwerp te maken van uw droombadkamer, keuken of toilet. Wij betrekken de klant actief bij alle stappen in de renovatie zodat alles naar alle wens verloopt. Onze vakmensen beschikken over up to date kennis als het gaat om loodgieterswerk en het renoveren van badkamers, keukens en toiletten. Ter Haar Techniek in de regio van Amsterdam adviseert u dan ook graag over materialen, indeling, design, sanitair etc. Onze tegelzetters leveren straks tegel en voegwerk en werken met veel passie naar het beoogde eindresultaat. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met renovatiebedrijf Ter Haar Techniek op. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Amsterdam.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Amsterdam

 
Alle lof voor het personeel van Ter Haar Techniek. Niet alleen ben ik heel tevreden over het eindresultaat, maar ook jullie adviezen, fijne samenwerking en het vriendelijke personeel zorgen voor een succesvolle renovatie. Echt prachtig gedaan! Badkamer renoveren in Amsterdam | Referentie van Donnie en Ramona op 4 mei.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.
 
 
De vloer in onze nieuwe badkamer is zo ontzettend mooi geworden met de Castelo tegels. De tegelzetters hebben echt strak werk geleverd. En er was zelfs de mogelijkheid om extra tegels bij te bestellen voor de hal beneden. D e keuze voor een contrasterende voeg hadden wij zelf nooit gemaakt als jullie ons daar niet zo goed in hadden geadviseerd. Bedankt! Castelo patroon tegels voor in de badkamer in Amsterdam | Referentie van Jan en Nelly op 8 maart.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp